Ким Кардашиян е една от най-известните жени в света и

...
Ким Кардашиян е една от най-известните жени в света и
Коментари Харесай

Милиардната империя на Ким се разраства

Ким Кардашиян е една от най-известните дами в света и една от личностите с най-вече почитатели в обществените медии (само в Instagram те са над 350 милиона). Освен всичко това обаче Ким е и сполучлива бизнесдама.

И очевидно има намерение да трансформира в същата и най-голямата си щерка. На името на деветгодишната Норт Уест към този момент има регистрирани четири търговски марки, като заявките за тях са подадени при започване на март тази година, оповестява US Sun.

Една от тях е разказана като " немедицинска подготовка на кожата, овлажняващи артикули за кожа, лосиони, кремове и почистващи артикули за кожа ". Най-вероятно Норт ще пусне лична козметична линия, ориентирана към младежи?
 Снимка 612369
Източник: GettyImages

Друга от комерсиалните марки на името на дъщерята на Ким и Кание Уест е разказана като " играчки, аксесоари за кукли, кукли, принадлежности за изобразяване, механични фигурки ", което пък допуска, че втората марка ще е за играчки.

Останалите две компании, които вероятно ще осъществя Норт Уест, са рекламни услуги и " занимания в областта на поп културата ". Предстои да разберем до каква степен сполучливи ще са те. От US Sun напомнят, че Кардашиян записва цели 12 марки на името на тригодишния си наследник Псалм през ноември 2022 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР