Киев/Москва. Главният прокурор на Украйна Юрий Луценко е заявил, че

...
Киев/Москва. Главният прокурор на Украйна Юрий Луценко е заявил, че
Коментари Харесай

Известия“: Главният прокурор на Украйна призова да се легализира притежаването на оръжие и проституцията

Киев/Москва. Главният прокурор на Украйна Юрий Луценко е декларирал, че на украинците би трябвало да се даде правото да имат оръжие. Той поддържа и концепцията за заверка на проституцията в страната. За това написа съветският вестник „ Известия “ .
«Да, аз разгласих това (притежаването на оръжие – бел. „ Известия “) още през 2007 година, когато заемах поста министър на вътрешните работи и в този момент имам вяра, че това би трябвало да се направи. Според мен належащо е да се узакони притежаването на оръжие при наложителна гилзотека, след психиатрическа нарко- и алкохолна експертиза “. Както твърди украинският основен прокурор, в страната има сред три и пет милиона единици незаконно огнестрелно оръжие.
Луценко поддържа и концепцията за легализиране на проституцията, само че е изрично срещу заверка на опиатите и въвеждане на смъртното наказване.
«Ако страната обществено разгласи, че пази правото да се лишава човешки живот, това значи, че тя ще сътвори модерни почитатели на Разколников “, е пояснил юристът и политик Юрий Луценко.
Освен това той е декларирал обществено, че е подготвен „ още веднъж да влезе в пандиза, в случай че се наложи “. През 2010 година той е съден за разхищаване на държавни средства.
Превод и редакция: Ивелина Ватова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР