Киев използва забранени методи за конфронтация, но страните от Запада

...
Киев използва забранени методи за конфронтация, но страните от Запада
Коментари Харесай

Шойгу: Напрежението в света расте бързо, а конфронтацията между Запада и Русия се засилва

Киев употребява неразрешени способи за борба, само че страните от Запада не ги виждат. Това съобщи в сряда министърът на защитата на Русия военачалник от армията Сергей Шойгу на съвещание на взаимната руско-беларуска гилдия, оповестяват съветски медии.

„ Киевският режим прибягва до неразрешени способи на борба, в това число терористични офанзиви, поръчкови убийства, обстрел на цивилни с тежки оръжия, потреблението им като живи щитове ", сподели Шойгу, наблягайки, че западните страни се пробват да не виждат това.

Според съветския министър на защитата западните страни предизвикват ескалацията на спора в Украйна: „ Украинските въоръжени сили непрестанно се допълват с съвременни оръжия и муниции. НАТО им дава разследваща информация, прави директно целеуказване, изпраща свои военни съветници, доставя задгранични наемници на въоръжените сили на Украйна, води осведомителна и санкционна война против нас. "

„ Напрежението в света пораства бързо, а борбата сред Запада и Русия се ускорява. Това е изключително значимо през днешния ден, когато напрежението в света бързо нараства, основите на стратегическата непоклатимост се унищожават, ролята на интернационалните институции понижава, а борбата сред Запада и Русия се ускорява ", разяснява още Шойгу.

Беларус е бил и остава най-близкият комшия на Русия, предан съдружник и благонадежден сътрудник, акцентира ръководителят на съветското военно ведомство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР