Кичка Бодурова не е излязла пред публиката в Пловдив, защото

...
Кичка Бодурова не е излязла пред публиката в Пловдив, защото
Коментари Харесай

Кичка Бодурова бясна: Унижиха ме в Пловдив

Кичка Бодурова не е излязла пред публиката в Пловдив, тъй като уредниците на концерта й се отнесли надменно към нея. В резултат певицата вдигнала кръвна захар. Станало й доста неприятно и не могла да се добере до сцената.

  " Не можах да пея на сцената в лятно кино " Орфей " в Пловдив, тъй като имах сериозен проблем с кръвната захар ", сподели Кичка Бодурова. Така певицата разяснява абсурда, в който се забърка, откакто не излезе пред публиката в Града под тепетата. Популярната бургазлийка, която от години живее в CAЩ, подсети, че към този момент не е на 20 години и от известно време е развила проблеми с глюкозния продан.

" Не можех да се сдържа на краката си, да отворя устата. Дори желаех да изляза на сцената да се извиня, само че нямах сили. Не желаех публиката да ме види в такова положение. Все отново това бе последният ми концерт в България преди заминаването ми. Всеки сериозен актьор, а аз съм 50 години на сцената, желае да даде най-хубавото от себе си, да бъде несравним, да омагьоса публиката. Не можех да си разреша да не съм във формата, в която ме познават ", показа естрадната ветеранка пред  " България Днес ".

" Брат ми доста искаше да ме види на концерта в Пловдив. Бях се приготвила, бях гримирана, само че ce оказа, че има проблем с апаратурата. Моят някогашен озвучител ми се обади и сподели, че уредниците са се обадили на озвучител, който е умрял неотдавна, и ще употребяват неговата инсталация. Но пристигна неговият 15-годишен наследник и стартира да опъва кабелите. Разбирате ли защо приказвам? Стана ми доста обидно. Нямаше и осветяване. И когато попитах една от организаторките за какво няма осветяване, тя ми отговори, че не са знаели какво да поръчат. Ами като не знаете, питайте! 3ащо не ми казахте да извикам моя озвучител, който има и техника, и всичко, а се обаждате на едно детенце. Това ли заслужавам, кажете?! И по тази причина подвигнах захарта и не можех да приказвам.

На 69 години те нямат право да ме унижават!

Много е грубо ", роптае Кичка.

Бодурова уточни, че втората причина за проваления безвъзмезден концерт в Града на тепетата е забравеният микрофон.

" Аз имам собствен микрофон. Но се оказа, че съм го не запомнила. Напоследък имам доста задължения, свързани със фамилията ми, а то постоянно е било преди всичко за мен. Брат ми имаше здравословни проблеми, взимам го със себе си в Америка ", описа най-горещата брюнетка в родната сцена през 70-те и 80- те години на предишния век.

Кичка посочи, че преди концерта е била в чужбина и напряко е поела към Пловдив, без да се отбие в софийския си дом и да вземе микрофона.

" Хората споделят: " Как може да е звезда, а да е не запомнила микрофона си? ". Ами случва се, изключително когато на напред във времето имаш близки хора и живееш с техните проблеми. Освен това до последно не бях получила изрично удостоверение, че ще пея. Само най-общ диалог ", добави изпълнителката. Бодурова изповяда и най-голямото си отчаяние в човешки и професионален проект.

" Не съм очаквала от това момче Евгени Боянов, което от години съм го взела при себе си, отворих му вратите, заведох го при Стоянка Мутафова, да направи грешката да вземе страната на уредниците. Той тотално ме заряза ", изплака болката си певицата. Именитата изпълнителка акцентира, че в случай че е желала единствено да " мине метър ", е щяла да прибере хонорара, възлизащ на петцифрена сума. " 3а мен е най- значимо обаче по какъв начин ще се показва пред публиката. Само тогава парите са заслужени ", уверена е Кичка Бодурова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР