Кейт Уинслет е холивудска мегазвезда и наскоро показа какво всъщност

...
Кейт Уинслет е холивудска мегазвезда и наскоро показа какво всъщност
Коментари Харесай

Кейт Уинслет окуражи млада журналистка и стана хит в интернет: Това ще е най-невероятното интервю

Кейт Уинслет е холивудска мегазвезда и неотдавна сподели какво в действителност значи това. Трогателен миг, в който актрисата окуражава млада журналистка, се трансформира в същински шлагер в обществените мрежи.

Тийнейджърката Марта е на път да организира първото си изявление, а нейн събеседник е точно звездата от филмите " Аватар " и " Титаник ". Това, което за нея може да бъде едно извънредно стресиращо прекарване, се трансформира в " най-невероятното изявление ", което евентуално ще помни дълго време.

Разговорът сред Марта и Уинслет е за немската социална телевизия ZDF и е излъчено в програмата " logo! ", в която медията показва вести и събития за детска публика. Младата журналистка стартира изявлението, като разкрива, че в никакъв случай преди не е взимала такова от звезда.

А незабавно щом схваща това, Уинслет взема решение бързо да разчупи леда.

" Правиш го за първи път? Добре, ами познай какво? Когато създадем това изявление, то ще бъде най-невероятното изявление в историята. И знаеш ли за какво? Защото ние взехме решение, че ще бъде такова. Точно в този момент взехме решение - аз и ти, че това ще бъде едно в действителност фантастично изявление ", споделя актрисата на по-младия ѝ събеседник.

`You’ve got this` — This 11-year-old reporter received the sweetest pep talk from Kate Winslet ahead of their interview
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР