Кейт и Меган може да поддържат привилегирован начин на живот,

...
Кейт и Меган може да поддържат привилегирован начин на живот,
Коментари Харесай

Ето как миришат принцесите: любимият аромат на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл (и е по-бюджетен, отколкото си мислите)

Кейт и Меган може да поддържат фаворизиран метод на живот, само че обичаният им мирис е доста по-бюджетен, в сравнение с бихте очаквали. Херцогините на Кеймбридж и Съсекс имат доста разлики в стила, само че техният усет в парфюмерията е изненадващо подобен. Кейт обожава „ Портокалов цвят “ на Джо Малоун. А Меган харесва мирис на Côte d’Azur, наименуван Côte d’Azur.

Шишенце Orange Blossom от 30 ml коства £55. Côte d’Azur коства два пъти повече: £121. Но тези два аромата са обединени от преобладаващия в тях мирис на портокал.

 Кейт Мидълтън на точки

Херцогиня Катрин на хиподрума Аскот, 17 юни 2022 г

Основателят на блога What Kate Wore Сюзън Кели загатна преди този момент за какво толкоз доста хора споделят, че „ Кейт мирише необикновено “, когато я срещнат. Експертът по кралски жанр сподели: „ В обществените медии попаднах на хора, които са срещали Кейт, до момента в който пазари, и споделиха, че мирише необикновено, на малини и плодове – доста чисти, свежи аромати. “ Кели заключи, че това в действителност е Orange Blossom на Jo Malone, който включва нотки на цветя от клементина (хибрид на мандарина и портокал), бял люляк и виолетово дърво с мирис на портокал като водещ.

Анонимен източник също сподели пред Hello, че уханието на портокали е съпътствало сватбата в Кеймбридж. „ Кейт Мидълтън възпламени свещи от портокалов цвят на Джо Малоун в Уестминстърското абатство по време на невероятната работа “, описа той.

 Меган Маркъл

Херцогиня Меган по време на игрите Invictus в Хага, април 2022 г

Côte d’Azur е мирис за мъже и дами. Принадлежи към кехлибарената флорална група и връхните нотки са лимон, калабрийски бергамот, касис и сицилиански портокал. Още преди да срещне принц Хари, Меган сподели, че в случай че не помни да се парфюмира, сигурно ще се върне вкъщи, тъй като е луда по ароматите и обича да ги редува. „ Редувам няколко аромата “, сподели тя пред Daily Express през 2015 г. — Обичам парфюмна вода Oribe Côte d’Azur и одеколони Wild Bluebell и Wood Sage & Sea Salt от Jo Malone. Джо Малоун денем и Bvlgari през нощта. Винаги получавам похвали – и двете са с лек флорален звук. Казват, че на сватбата на Съсекс е имало и свещи с портокалови нотки.

И по този начин, двете херцогини харесват освен цитрусовите миризми, само че и парфюмната марка Jo Malone. И множеството от представителите на дома Уиндзор всъщност избират подготвени аромати на известни марки. Въпреки че някои от тях към момента вършат поръчки за извънредни парфюми.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР