Кейт Буш отново има повод да празнува, след като емблематичната

...
Кейт Буш отново има повод да празнува, след като емблематичната
Коментари Харесай

Песента на Кейт Буш, която отново я изстреля на върха

Кейт Буш още веднъж има мотив да чества, откакто емблематичната ѝ ария " Running Up That Hill (A Deal with God) " от далечната 1985 година доближи милиард слушания в музикалната платформа Spotify. При това откакто предходната 2022 година парчето се трансформира в най-големия летен шлагер, оглавявайки класациите на Billboard.
 Running Up That Hill, Кейт Буш, Billboard, Stranger Things и песента, която e на върха на две международни музикални ранглисти
Коя е най-слушаната ария това лято

Парчето на Кейт Буш няма конкуренция

Причината за нестихващия интерес към песента е, че тя е част от саундтрака на четвъртия сезон на Stranger Things, сериалът на Netflix, който пък разрушава върхове по гледаемост.

Във връзка с следващия триумф на песента си, преди дни 64-годишната певица благодари посредством формалния си уеб страница на слушателите за големия им интерес.

" Един милиард стрийминга! " написа Буш и добави в типичния си егстравагантен жанр: " Представям си река, в която се вливат доста, доста потоци, милиарди, по пътя към морето. Всеки поток е един от вас. Благодаря ви, че слушате музиката ми и за това изумително число. Щастлива съм. "

Още преди време певицата и създател на размишляваше за възраждането на кариерата си в изявление за BBC Radio 4. " Мислех, че песента ще притегли известно внимание, само че в никакъв случай не съм си представяла, че ще бъде нещо сходно ", сподели тогава тя. " Толкова е вълнуващо, само че и много шокиращо, в действителност. Целият свят се е побъркал. Но е отлично, че посредством музиката си доближавам напълно нова публика, която в доста случаи евентуално в никакъв случай не е чувала за мен. "
 Stranger Things, Netflix, Metallica, “Master of Puppets ”, Spotify и изстрелването на песента от 80-те още веднъж в класациите
Metallica - още веднъж на върха като през 80-те

Stranger Things продължава да възражда остарели шлагери

Буш споделя и, че харесва доста сериала Stranger Things. Любопитно ѝ е да следи по какъв начин актьорите съзряват на екрана с течение на времето. " Подобно на Хари Потър в първите епизоди те бяха просто дребни деца. А по-късно, с развиването на сюжета, когато всичко става по-тежко и тъмно, тези дребни деца израстват и се трансформират в надарени млади артисти. "

" Running Up That Hill " е издадена за първи път през 1985 година като водещ сингъл от петия студиен албум на Буш " Hounds of Love ", напомня People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР