Кейт Бланшет зарадва феновете си, като доведе сладката си 7-годишна

...
Кейт Бланшет зарадва феновете си, като доведе сладката си 7-годишна
Коментари Харесай

Когато Кейт Бланшет реши да покаже дъщеря си

Кейт Бланшет зарадва почитателите си, като докара сладката си 7-годишна щерка Едит на филмовия фестивал във Венеция преди броени дни. Актрисата беше заснета да върви до младото момиче, което рядко имаме опция да забележим на обществено място.
 Принц Уилям, Кейт Бланшет, Audible Original Climate of Change и присъединяване им в подкаста за запазване на природата
Какво събра принц Уилям и Кейт Бланшет

Заедно против...

Бланшет беше самото олицетворение на елегантността, до момента в който носеше луксозна черна рокля и токчета, като косата й беше прибрана обратно. Едит, чийто татко е Андрю Ъптън, също изглеждаше ослепително в красива мрачно розова кадифена рокля и многоцветни сандали. Малката беше с прическа, сходна на тази на майка си.

Майката на Кейт, Джун, също се причисли към дуото на събитието, облечене в черен блейзър с флорален принт и черен панталон.

Тя държеше Едит покрай нея, до момента в който Кейт поздравяваше тълпите и махаше на камерите. Красавицата също театралничи на аления килим и означи запаметяващо се събитие, когато завоюва Coppa Volpi за най-хубава актриса във кино лентата Tar по-рано денем, разкриват от Hollywood Life. 
 Снимка 587188

Кейт Бланшет неотдавна беше видяна да снима Disclaimer за Apple+ в Нотинг Хил. Новият сериал е режисиран от Алфонсо Куарон, а в него ще вземат участие още Саша Барон Коен, Хойон Джънг, Кевин Клайн и Коди Смит-Макфий. Базиран е на едноименния разказ на Рене Найт, а името на героя на Кейт е Катрин Рейвънскрофт.
 Венеция 2022 и тоалетите на звездите на филмовия фестивал
Жената, която сподели гърдите си на филмовия фестивал във Венеция

Звездите, които привлякоха внимание на филмовия фестивал във Венеция

В допълнение към Disclaimer, Кейт има редица идни филми, които неотдавна завърши. Те включват The School for Good and Evil, Pinocchio, and Borderlands. Тя също така ще е повествовател в документалния филм от 2022 година Ukraine: Life Under Attack: Dispatches.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР