Kerbal Space Program се превърна в неочакван успех в ръцете

...
Kerbal Space Program се превърна в неочакван успех в ръцете
Коментари Харесай

Първият експанжън на Kerbal Space Program вече с очаквана дата на издаване

Kerbal Space Program се трансформира в непредвиден триумф в ръцете на мексиканска маркетингова организация, превърната в студио за игри. Сега почитателите чакат дебюта на новия експанжън Making History, за който бе оповестена дата на издаване 13-ти март 2018г.
В изказване пред пресата новият притежател на играта Take-Two бе коментирал за предстоящата функционалност Mission Builder:

“Геймърите ще могат да разнообразяват задачите и да избират изстрелвания, приземявания, избавителни интервенции, повреди, детонации, такива неща… Ще има неповторими условия за победа, нови провокации и непредвидени трудности, които прибавят нов пласт върху сложността на вашите задачи. Играчите ще имат опцията да канят своите другари да играят на техните задачи и да споделят концепциите си с обществото“.

Допълнението ще донесе и нов пакет с въодушевени от действителни събития задачи. Според Take-Two той ще включва “нов тип проучване на космоса, спешно кацане и способността на играчите да пресъздават моменти, свързани с исторически събития, само че естествено, с характерен за Kerbal поврат в сюжета“. Засега има единствено удостоверение, че експанжънът ще е наличен единствено на лични компютри.

Kerbal Space Program беше стартирана през 2010г. и излезе от ранен достъп пет години по-късно. Малко преди да бъде закупено от Take-Two, през март предходната година Squad разгласи работата върху евентуално DLC, което значи, че създаването е траяла цяла година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР