Демиурзите на медийното пространство са се подготвили с компромати почти

...
Демиурзите на медийното пространство са се подготвили с компромати почти
Коментари Харесай

Евгений Кънев: Позаглъхнаха пачките и пуделът, и хоп – фалшиви подписи

„ Демиурзите на медийното пространство са се подготвили с компромати съвсем за всяка седмица – позаглъхнаха пачките и пуделът, и хоп – подправени подписи. Правилото е желязно – пуска се новината през обслужващ уебсайт и по-късно става „ топ вест “ за национална телевизия. В краен случай се пускат служби и прокуратура за по-голяма меродавност. И постоянно „ нарушителите “ са от една партия. “

Така стартира последната обява на икономиста Евгений Кънев във връзка следствие на „ Биволъ “, в което се твърди, че Лена Бориславова от „ Продължаваме Промяната “ /ПП/ е фалшифицирала документи и подписи . Според него това се е случило през 2021 година, когато Кирил Петков е трябвало да стане министър на стопанската система в служебно държавно управление, само че към момента е бил член на Управителния съвет на неправителствена организация „ Да запазим Корал “. Същевременно Атанас Русев от сдружението изясни в ефира на „ bTV “, че Бориславова си е извадила пълномощие от него име , с цел да се разпорежда с сдружението му на фона, че двамата в никакъв случай не са разговаряли.

Постът на Кънев във връзка въпросните събития продължава по следния метод: „ Но към този момент Национална медия не е започвала емисия с разкрита пътна карта; или милиарди източени по неизгодни договори; или по какъв начин съветски служащи работят у нас под непознат надзор отвън формалната власт и за „ признателност “ оставят джип на пиарката на премиера, загърбил всевъзможни закони.

Смеят ли. „ Медии “.

Впрочем, другата специфичност на медийното пространство е да ускорява децибелите в избрана посока. През 2022 година гледахме нон-стоп Копейкин по ТВ, с цел да подсилят потребността от „ евроатлантизъм “. От 2023 г, Копейкин някак си необичайно изчезна от медиите, с цел да бъдат корпулентно запълнени с евроатлантическо слово на мутренски акцент – да покажат кой командва страната.

Всичко с една цел – нон-стоп звук за отклонение на публичното внимание от действителните проблеми и грандиозните закононарушения.

А логиката зад това е добре разказана от създателя на стоманения закон на олигархията – Роберт Микелс: „ Опитите на демократичните партии да държат виновна олигархията се провалят, защото с властта за олигархията идва и способността да награждава лоялността /на които се държат ГЕРБ и ДПС/, да управлява информацията за политическите процеси /медийните бомби с вътрешна информация/ и процедурите, които демократичните организации следват при взимане на решения /изборния процес/ – като всички те обезпечават „ демократични решения “ в интерес на олигархията “. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР