Кучешки бихевиорист разкри породите, които са най-подходящи за различни начини

...
Кучешки бихевиорист разкри породите, които са най-подходящи за различни начини
Коментари Харесай

„Аз съм експерт по кучета – тези породи ще отговарят на характера ви“

Кучешки бихевиорист разкри породите, които са най-подходящи за разнообразни способи на живот – и нейните отговори може просто да ви изненадат.

Често имаме предубедени показа за характера на нашите домашни любимци. Може би постоянно сте считали, че ротвайлерите са плашещо разгорещени или че чихуахуата лаят прекалено много за тяхно положително.

Но Жанет Мълдун, специалист в The Family Dog Club, споделя, че е време да развенчаем някои от тези известни стандарти, потвърждавайки, че избрани породи кученца ще дават отговор на нашите персони повече, в сравнение с чакаме. Независимо дали търсите сателит в приключенията си или непрекъснат другар за гушкане, Жанет има вяра, че постоянно има порода, която ще ви подхожда.

Говорейки с The Mirror, тя сподели: „ Някои от най-сладките кученца – да вземем за пример хъскита – постоянно не са склонни към доста гушкане, което може да е мъчно за някои хора, защото могат да наподобяват пухкави в очите на някои хора... За някои кучета, които живеят в застроена зона, може да са стре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР