23-годишен сирийски гражданин е задържан на 27.04.2024 г. в землището

...
23-годишен сирийски гражданин е задържан на 27.04.2024 г. в землището
Коментари Харесай

Задържаха превозвал нелегални сириец, катастрофирал край Димитровград 

23-годишен сирийски жител е арестуван на 27.04.2024 година в землището на Димитровград с лек автомобил с българска регистрация, в която превозвал шестима свои сънародници, на които в нарушаване на закона оказал помощ да преминат в страната за да набави за себе сиимотна полза. Той е притеглен, като обвинен от Районна прокуратура-Хасково- Териториално отделение-Димитровград.

На 27 април сутринта в посока от Димитровград към Хасково той управлявал „ Шевролет “, в който пътували 6 мъже, жители на Сирия. Шофирал с несъобразена скорост и в землището на Димитровград изгубил надзор над колата, която се отклонила в крайпътните шубраци. Малко по-късно на мястото пристигнали служители на реда от ръководството в Димитровград, които открили, че шестимата мъже са без документи за идентичност.

Групата трябвало да бъде транспортира до София. По делото са осъществени дейности по следствието - оглед на местопрестъпление, разпити на очевидци и други Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на прокурор.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР