Кендъл Дженър вдъхновява Кая Гербер, помага й да се справи

...
Кендъл Дженър вдъхновява Кая Гербер, помага й да се справи
Коментари Харесай

Дъщерята на Синди Крауфорд и музата, за която никой не е предполагал

Кендъл Дженър въодушевява Кая Гербер, оказва помощ й да се оправи с компликации в кариерата си и я подтиква да отдели време, с цел да поддържа връзка с други хора, заяви Контактмюзик.

16-годишната Кая - дъщерята на Синди Крауфорд и брачна половинка й Ранди Гербер, цени високо Кендъл Дженър поради умеенето й да балансира кариерата си с персоналния си живот и довери, че в бизнеса е научила доста от нея.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ОТ КАЯ ГЕРБЕР

Споделяйки свои мисли за 21-годишната Дженър пред телевизия И!, Кая съобщи: "Смятам, че Кендъл се оправя доста добре със задачата да има персонален живот отвън работата си, да бъде покрай приятелите си и да не се разделя за дълго с тях. Това са неща, които научих от нея. "

Кая също така разкри, че постоянно чувала ласкави преценки за майка си, считана от мнозина за най-големия експерт в стилната промишленост.

Синди Крауфорд: Постигнах златната среда на славата

Наследницата на Синди Крауфорд – Кая

"Тя ми дава повече житейски препоръки, в сравнение с препоръки за кариерата ми като модел - разясни Кая, имайки поради 51-годишната Синди Крофорд. - Това е доста значимо в промишленост, в която и двете работим. Съветва ме да съм общителна с всички. Хората, които са работили с нея, твърдят, че тя е най-големият експерт в модата. Надявам се, че един ден ще кажат същото и за мен. "

.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР