Казусът “Ще има ли Левски нов изпълнителен директор” продължава да

...
Казусът “Ще има ли Левски нов изпълнителен директор” продължава да
Коментари Харесай

Павел Колев казва за Левски след Коледа

Казусът “Ще има ли Левски нов изпълнителен директор” продължава да виси с цялостна мощ. Постът бе препоръчан на сегашния заместник-изпълнителен началник на БФС Павел Колев. в края на ноември притежателят на “сините” Спас Русев анонсира, че от 1 януари 2019 година Колев ще заеме тази позиция в клуба, а Красимир Иванов ще бъде намален до финансов шеф. Босът съобщи, че е “впечатлен от качествата на Колев и чака от него да преструктурира клуба и детско-юношеската школа”.

Оттогава до момента това бе единственото изявление на предприемача по тематиката, макар че се появиха задоволително индикации, че Колев може и да не одобри предлагането, а предварителният контракт сред двете страни, в случай че изобщо е сключван подобен, да не влезе в действие. Бившият състезателен публицист, който в този момент е и пратеник на УЕФА, не е удовлетворен от пълномощията, които ще има. А тка няма по какъв начин хем да носи цялата отговорност, хем да е с “вързани ръце” по преструктурирането на клуба.

Откакто на 21 ноември Спас Русев публично разгласи идното предопределение, Колев по този начин и не е направил коментар на тематиката. Очаква се да не го направи и през тази седмица. Изявление от него най-вероятно ще има след коледните празници и преди новогодишните.

Вчера Колев и Спас Русев участваха на последното съвещание на Изпълнителния комитет на футболната ни централа. Двамата не стояха един до различен на масата, като Павел бе отдясно на президента Борислав Михайлов.

Засега обаче вероятността Колев да напусне работата си в БФС наподобява все по-малко евентуална. И въпреки всичко, в случай че той одобри да се заеме с Левски, на “Герена” ще настъпят съществени рокади още в първите работни дни на новата 2019 година. Сигурен за поста си в клуба няма да бъде никой.

“Тема Спорт” Първа лига 20 кръг, събота 15 декември  Берое 2:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР