Казанлък. Реновираната сграда на най-голямата пощенска станция в Казанлък беше

...
Казанлък. Реновираната сграда на най-голямата пощенска станция в Казанлък беше
Коментари Харесай

Официално беше открита реновираната сграда на най-голямата пощенска станция в Казанлък

Казанлък. Реновираната постройка на най-голямата пощенска станция в Казанлък беше открита през днешния ден от заместник-министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Димитър Геновски и кмета Галина Стоянова, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” . Ремонтът на постройката е осъществен по план „ По – добра работна среда ”.
По време на откриването стана ясно, че на 533 квадрата са обособени три функционални зони – зона за култивиране на пощенските колета, зона с пощенски кутии, които обслужват корпоративните клиенти на Казанлък и касов салон, който предлага цялостната гама на пощенските услуги.
Централната пощенска станция в Казанлък се отличава с това, че целият входящ трафик пощенски колета идва в нея, обработва се и цялата доставъчна активност за града се прави от тази станция. В нея работят 31 чиновници, 11 от които са пощенски раздавачи.
„ Надявам се в тези нови условия да работим още по – добре, да предлагаме още по – качествени услуги на жителите на Казанлък ”, сподели Лиляна Драгоева, шеф на Югоизточен район на „ Български пощи ”.
През 2018 година чиновниците на пощенската станция са обработили над 600 хиляди колета. Всеки месец в тази станция се обслужвани 15 хиляди поданици на Казанлък и над 70 хиляди от общината. Предлагат се всички пощенски услуги – погашение на пенсии, на парични преводи, приемане и доставка на пощенски колета, абонамент.
Предвидено е продажба на електронни винетки, ваучери, търговски артикули и други Инкасират се отговорностите за електрическа енергия, вода, стационарни и мобилни телефони, кабелна телевизия и интернет. Станцията има и позитивен финансов резултат, който за 2018 година надвишава 200 хиляди лева
„ С осъществената реорганизация се основават по-добри условия за труд на пощенските чиновници и се усъвършенства обработката на пощенските колета ”, сподели при разкриване на обновената станция заместник-министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Димитър Геновски.
„ Казанлъчани ще оценят това, което вършиме. Те ви имат доверие доста повече в сравнение с частниците, които извършват част от дейностите, които оферирате и вие като услуги. Вече осма година Община Казанлък работи с „ Български пощи ” и ние сме на мнение, че по-добра услуга в България от тази, която оферирате вие, няма на пазара ”, сподели в приветствието си към работещите в пощенската станция кметът на Казанлък Галина Стоянова.
Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР