Казахстан е фаворит, но България има своите шансове. Това обяви

...
Казахстан е фаворит, но България има своите шансове. Това обяви
Коментари Харесай

Димитър Кузманов пред БНТ: Казахстан е фаворит, но България има своите шансове

Казахстан е любимец, само че България има своите шансове. Това разгласи първата ракета в националния ни тим по тенис за мъже Димитър Кузманов преди дуела за Купа „ Дейвис “. Срещите са в събота и неделя на кортовете в Борисовата градина и ще бъдат излъчени директно по Българска национална телевизия 3.

„ Те идват с доста мощен състав. Тяхната първа ракета Александър Бублик играе най-хубавия си тенис и прави най-хубавия си сезон. Разбира се, почитаме тима на Казахстан, техните триумфи и тяхната класация, само че в тези мачове за Купа „ Дейвис “, ранглистата в никакъв случай не е била водеща. Като водач на този тим, споделих, че фокусът би трябвало да бъде само върху нас. Една възможна победа ще напише нова глава в историята на българския тенис, което ще ни накара да се гордеем “, сподели Кузманов пред Българска национална телевизия.

През тази седмица Кузманов означи напредък от 12 места в международната класация и към този момент заема 179-а позиция. Той има вяра, че публиката в София също може да помогне на България да се показа мощно против Казахстан.

„ Мога единствено да им кажа да дойдат да ни поддържат, защото могат да гледат тенис на доста високо равнище. Мачовете са през уикенда, по този начин, че в действителност се надявам да дойдат доста хора и да ни поддържат “, добави тенисистът ни.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР