Kavarna Rock ще обедини и тази година почитателите на тежката

...
Kavarna Rock ще обедини и тази година почитателите на тежката
Коментари Харесай

Deep Purple, Doro Pesch и руски рок легенди на Kavarna Rock 2013

Kavarna Rock ще сплоти и тази година феновете на тежката музика, като с изключение на Deep Purple, на сцената ще излязат още седем групи с одобрено име в историята на рока.

На първи юни феновете на хеви-метъла ще имат удоволствието да видят на сцената „ Ария ”, известни като „ Източният Айрън мейдън “. Бандата стартира своята история с първия си албум, който излиза по време на „ перестройката ” през 1985 година. Песните на „ Ария ” насочат доста послания, обхващайки тематики като насилието, тъгата, контузиите от войната, както и надчовешки въпроси, като прекарвания на душата отвън тялото. През 1987 година се образува " златният " състав на „ Ария “, който записва албума    “Герой асфальта “. Този албум се трансформира в шлагер, като от него са продадени над милион копия. Следват още четири албума на групата, а през 1997 година - " Смутное время " (на Маврин и Кипелов) и " АвАрия " (на Холстинин и Дубинин).

На втори юни пък се чака още едно незабравимо съветско осъществяване, този път в лицето на пънк-рок група " АЛИСА ", чието мото е: ”Не на войната! Правете рок-н-рол! ”. Рокаджиите ще зарадват публиката с песни от новия си албум „ Саботаж ”, като, несъмнено, няма да пропуснат да изсвирят и най-запомнящите се части. Миналата година групата пусна „ Саботаж ”, който е оценен като най-хубавия албум за тридесетгодишната история на " АЛИСА ".

Организаторите на Kavarna Rock не са пропуснали да обезпечат и женско наличие на сцената, канейки Doro Pesch, която без подозрение е най-известната дама в hard and heavy историята. Немската рок звезда е известна и като вокалистка на бандата Warlock, само че най-много нашумява със соловата си кариера. През октомври 2012 година на бял свят се появява последният албум на рок изпълнителката - Raise your first, който е записван в Съединени американски щати, Германия и Скандинавските страни. Doro ще зареди рок фестивала с определени части, а уредниците имат вяра, че ще покаже още един път за какво е известна като Metal Queen.

Няма да липсват и български рок групи, които да подгряват динозаврите. Kavarna Rock ще включи в събитието " Черно було ", известни с участията на хора от публиката по време на техни концерти, което трансформира осъществяванията на групата в един огромен ваучър. До тях ще застанат група " Аналгин ".

Организаторите към момента пазят в загадка кой ще е хедлайнерът на първия ден от фестивала.

Промоционални билети, за двата дни на Kavarna Rock 2013, към този момент са пуснати за продажба в мрежата на Eventim, на цена от 70 лева Промоцията ще продължи до 31 януари, след което двудневният билет ще бъде на цена от 90 лева, а еднодневният - 60 лева

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР