Kaufland България стартира нова потребителска програма за своите клиенти под

...
Kaufland България стартира нова потребителска програма за своите клиенти под
Коментари Харесай

Kaufland България насърчава детското любопитство към животните в новата си образователна кампания „Зооландия“

Kaufland България започва нова потребителска стратегия за своите клиенти под името „ Зооландия “. Кампанията е ориентирана към деца от разнообразни възрасти, като посредством нея комерсиалната верига си слага за цел да обогати детските познания и любознание към типовете диви животни, като в същото време разпространява международното биоразнообразие и насърчи опазването на животинските типове, застрашени от изгубване.
В интервала от 14 септември до 8 ноември 2020 година клиентите на Kaufland България имат опция да съберат учебен пъзел с илюстрации на 60 скотски типове, обитаващи Земното кълбо. За всеки 25 лева покупки клиентите на комерсиалната верига получават пакетче с две пъзел елементи и стикер. Чрез пъзел колекционирането децата имат опция да развиват фината си моторика, бдителност и предвидливост, както и да научат кои континенти населяват другите животни. Образователните детайли в програмата се обогатяват от безплатното мобилно приложение с добавена действителност (AR),  благодарение на което всички животни оживяват при сканиране. Пъзелът е особено нарисуван за Kaufland България и се отличава с извънредно високо качество. Пъзел частите  и техните опаковки са основани с мисъл за природата -  те са направени от хартия, сертифицирана по стандарта FSC*, с което Kaufland за следващ път показва своето отговорно отношение към опазването на околната среда.
 Модерни технологии и непрекъснат надзор подсигуряват качеството в пекарната на Kaufland България Модерни технологии и непрекъснат надзор подсигуряват качеството в пекарната на Kaufland България
Търговската верига предлага най-богатия подбор от прясно изпечени произведения, като с цел да бъде включен в предложенията всеки артикул се...
В рамките на акцията „ Зооландия “ Kaufland България ще предложи и редица спомагателни благоприятни условия фамилиите да се забавляват и да учат дружно. Сред тях е стартов пакет от две настолни игри „ Зооландия “, подобаващи за деца от разнообразни възрасти, както и с спомагателни игри. Любопитни обстоятелства за всички 60 животни, тяхното местообитание, хранителни привички, метод на живот, както и кои животни са застрашени от изгубване и какви са главните закани за тях, са налични в безплатното мобилно приложение.
Наред с опазването на животните и обогатяването на детските знания за животинските типове, посредством информационната акция на „ Зооландия “ Kaufland България си слага още една цел – да насърчи децата към повече придвижване в тяхното всекидневие. Търговската верига реализира това посредством занимателно, в което посредством собствен личен танц и слогана „ Ти си на ред “ животните провокират децата да танцуват. На уеб страницата на Kaufland България са налични 4 хореографии на разнообразни животни, съпроводени от занимателни обучителни видеа, тъй че децата да имат опция елементарно да усвоят придвижванията в танците. Както хореографиите, по този начин и музиката, са основани особено за акцията. 
Чрез „ Зооландия “ Kaufland България за следващ път показва своята съществена цел - да бъде правилен сътрудник на българското семейство, като му предлага разнородни и устойчиви артикули и стратегии, които улесняват родителите в развъждането на техните деца. Наред с всички просветителни материали на „ Зооландия “, в интервала на акцията потребителите могат да открият  подобаващи за старта на новата образователна година артикули. Сред тях са писалищен материали, раничка, кутия за храна, бутилки за вода и други. Пълният подбор на акцията „ Зооландия “ е разполагаем във всички обекти на Kaufland България на територията на страната.
Повече за „ Зооландия “ можете да намерите на
 Kaufland България е главен сътрудник на есенното издание на „ Книги за боклук ” Kaufland България е главен сътрудник на есенното издание на „ Книги за боклук ”
Kaufland България е главен сътрудник на есенното издание на „ Книги за боклук “, което ще се организира на 26 септември в София и...
*Стандарт FSC: В асортимента на Kaufland ще откриете голям избор от лични марка артикули, сертифициарни по отношение на строгите условия на Forest Stewardship Councils, измежду които салфетки, тоалетна хартия и носни кърпички, както и въглища за скара. При покупката на артикули, сертифицирани от FSC, Вие изисквате стабилно стопанисване на горите по целия свят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР