Катрин Тасева, която получи оценка от 18.850 точки за изпълнението

...
Катрин Тасева, която получи оценка от 18.850 точки за изпълнението
Коментари Харесай

Тасева: Моля се Световното да продължи така

Катрин Тасева, която получи оценка от 18.850 точки за осъществяването си на обръч през днешния ден на Световното състезание по художествена гимнастика в София, се надява представянето на родните състезателки да продължи по същия метод. До момента българките заемат второ място в отборното класиране в самостоятелното.
 Катрин Тасева с обръч на СП по художествена гимнастика @@@
“Аз до тук съм скъсала нервите на толкоз доста хора, че се надявам в действителност да е имало смисъл в това цялото късане на нерви и се апелирам да продължи по този начин Световното, както го започнахме “, показа Катрин Тасева.
 Катрин Тасева с обръч на СП по художествена гимнастика @@@

Тя разяснява и второто място на българките в отборната конкуренция: “Аз изобщо не съм погледнала класирането. Изцяло съм съсредоточена върху това, което се случва на терена и върху съчетанията. Въобще не погледнах нито оценката си, нито класиране, само че в този момент от вас разбираме, че сме втори. Чудесно за в този момент. Нормално е да има някакво напрежение, въпреки всичко е много виновен конгрес. Мисля, че ще се оправим, тъй като и трите сме доста мощни. Подкрепяме се ужасно доста и имам вяра, че ще успеем “. Снимки: МАРИН МАРИНОВ/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ на Катрин Тасева от съчетанието с обръч ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР