Като всички кралски семейства в Европа, и това на Монако

...
Като всички кралски семейства в Европа, и това на Монако
Коментари Харесай

Специалното коледно парти на принцеса Шарлийн

Като всички кралски фамилии в Европа, и това на Монако разгласява лична картичка за Коледа, с която да поздрави поданиците, както и феновете си. На нея виждаме фамилията на принц Алберт и принцеса Шарлийн пред коледната елха.
 Принцеса Шарлийн и принц Алберт дружно с децата на националния празник на Монако
Принцеса Шарлийн в цялостния й искра

Ето какъв е мотивът

Издържана в златисти тонове, фотографията демонстрира Шарлийн в златиста кадифена рокля, седнала на скамейка паралелно до близнаците принц Жак и принцеса Габриела. Зад тях ухилен стои изправен принц Алберт.

Картичката, оповестена в формалния профил на фамилията, е единствено част от коледните обичаи, които те ще спазят. Най-значима несъмнено е Коледното празненство по разпределяне на дарове - самодейност, стартирана през 50-те години на предишния век от родителите на Алберт принц Рение и принцеса Грейс.

Събитието се състои на Коледа в княжеския замък в Монте Карло, където се събират към 600 деца на възраст от пет до 12 години. Докато се забавляват с парещ шоколад, лакомства, акробати, фокусници и циркови актьори, те получават и дарове.

Принц Алберт и принцеса Шарлийн персонално раздават подаръците на децата, като преди този момент чиновниците им деликатно са проучили всеки от 600-те малчугани, с цел да може той да получи най-подходящия подарък.

Когато за първи път провежда Коледното празненство, събира деца от обществено слаби фамилии, които не могат да си разрешат дарове. Тя постоянно устройвала прожектиране на анимационен филм на Disney във времена, когато още няма телевизия и кина, пишат Royal Central.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР