Като военен считам, че когато има специална операция, критиките към

...
Като военен считам, че когато има специална операция, критиките към
Коментари Харесай

Заплашеният с групово изнасилване руски депутат: Във Вагнер бъка от гейове

„ Като боен смятам, че когато има специфична интервенция, рецензиите към тези, които провеждат военните дейности, са неприемливи. Всеки си показва себе си като пълководец, който вижда борбата в профил. Пригожин, въпреки и не извън, само че дано бъдем почтени и откровени - той има частна военна компания и това е нелегално ”, съобщи депутатът-комунист Виктор Соболев в изявление за ksonline.ru, отбелязвайки, че съгласно него присъединяване на " Вагнер " в Украйна не е най-значимата роля и групировката от дълго време би трябвало да бъде " сложена на мястото й ".

Евгений Пригожин от своя страна отговори на изказването. В коментара си пред същото издание той съобщи, че ЧВК " Вагнер " играе една от решаващите функции в зоната на " спецоперацията ".

По-рано в обществените мрежи беше оповестено видео, на което бойците на ЧВК " Вагнер " се изричат нецензурно против управлението на съветското министерство на защитата, визирайки Соболев. Трима бойци от наемническата войска заплашиха законодателя-комунист с групово обезчестяване.

" В съветската частна войска " Вагнер " бъка от гейове ", им отговори депутатът, представен от украинската медия Цензор.

" Само заболели хомосексуални мозъци може да родят перверзията за секс сред мъже ", сподели още ръководителят на комисията по защита.

От " Вагнер " също приканиха парламентариста да посети региона на източния украински град Бахмут. " И това ще стане, всички ще заминем за фронта, когато му пристигна времето ", добавя той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР