Като цяло има много сериозно напрежение в страните от Европейския

...
Като цяло има много сериозно напрежение в страните от Европейския
Коментари Харесай

Вътев : Цяла Европа подготвя либерализация на украинския внос

Като цяло има доста съществено напрежение в страните от Европейския съюз (ЕС) и Европейската комисия доста съществено би трябвало да се замисли, тъй като към този момент е обществена загадка, че се приготвя едно либерализиране на украинския импорт за целия Европейски Съюз. Това разяснява пред публицисти министърът на земеделието и храните Кирил Вътев, който през днешния ден се срещна със зеленчукопроизводители в пазарджишкото село Мало Конаре.

Според министъра преди да се стигне до либерализация, би трябвало да се отговори на въпросите украинският импорт наведен ли е по всички стандарти на Европейски Съюз, които оскъпяват продукцията, всички екологични условия, зелени политики и други. По думите на Вътев няма да има страна, която да не реагира на тази либерализация. Надявам се, че това се схваща доста добре и от политиците в Брюксел и ще се реагира съответно на това желание, уточни още земеделският министър.

Той разяснява тематиката по отношение на митингите на производители в Германия и ги дефинира като справедливи, тъй като в основата им стои това, че освен са нараснали налозите за машините, само че и е отнето възобновяване на акциза върху горивата. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР