Като се паникьосаш, вече е твърде късно! Първо трябва да

...
Като се паникьосаш, вече е твърде късно! Първо трябва да
Коментари Харесай

Оцеляване в извънредна ситуация: Защо ни е необходима „спешна раница“?

„ Като се паникьосаш, към този момент е прекомерно късно! Първо би трябвало да имаме психическа готовност, че нещо може да се случи. “

Така основателят на уеб страницата urbansurvivalbg.com Радомир Мирчев ни стимулира да се подготвим за изключителни обстановки. Първо би трябвало да имаме психическа готовност, че нещо може да се случи. В уеб страницата си Мирчев дава съответни рекомендации по какъв начин да се подсигурява абсолютния най-малко, който да обезпечи оцеляването на фамилията ни в сходна сериозна обстановка .

„ Давам едни описи. Идеята е да са доста къси, доста подредени. Хората се хвърлят да мислят за храна. Храна не ви би трябвало чак толкоз доста. Преди всичко би трябвало да помислите за вода. Преди водата би трябвало да помислите за леговище. Но водата е преди храната. Сайтът ви дава приоритизация, изяснява ви кое би трябвало, за какво би трябвало. Базови неща за стерилизация на рани “, разяснява Мирчев пред „ БНР “. По думите му при злополучие изчезват връзките.

„ Сред движимостите, които можем да подготвим, са комфортни туристически обувки. Раницата за незабавни обстановки би трябвало да съдържа и таблетки за филтриране на вода, а авансово е добре да сме качили значимите си документи на електронен притежател “, акцентира Радомир Мирчев.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР