Като представители на гражданското общество и ваши избиратели, на основание

...
Като представители на гражданското общество и ваши избиратели, на основание
Коментари Харесай

БОЕЦ настоява ПП-ДБ да поискат оставките на Борисов и Пеевски като народни представители

" Като представители на гражданското общество и ваши гласоподаватели, на съображение формираните прокурорски инспекции по сигналите на Гражданско придвижване “БОЕЦ” по БарселонаГейт и за фотосите с пачки и кюлчетата от резиденцията на някогашния министър председател Бойко Борисов, както и след изнесената информация от лицето Иван Гешев за извършен политически напън и незаконна интервенция в активността на самостоятелната правосъдна власт, пожелаваме от парламентарната група на “Продължаваме смяната - Демократична България” да изиска публично Бойко Методиев Борисов - ръководител на Политическа партия ГЕРБ, да подаде оставка като депутат и да освободи Парламента от токсичното си наличие. "

Това се споделя в писмо изпратено от БОЕЦ до парламентарната група на " Продължаваме промяната - Демократична България ".

" Същото искане насочваме и във връзка с Делян Славчев Пеевски - депутат от Политическа партия Движение за права и свободи. Гражданско придвижване “БОЕЦ” считаме, че с държанието си тези лица разрушават доверието в българския парламент, както и всеки опит за действителни промени ", се показва още в писмото на БОЕЦ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР