Като по-млада Мисти Ланг си мечтала да бъде майка на

...
Като по-млада Мисти Ланг си мечтала да бъде майка на
Коментари Харесай

Необикновената история на жена, родила 3 пъти близнаци

Като по-млада Мисти Ланг си мечтала да бъде майка на едно или две деца.

Днес 36-годишната жена може да се похвали с огромно и любящо семейство със седем малчугани.

Мисти ражда близнаци три пъти. Нейната невероятна история споделя английският "Индипендънт ".

Г-жа Ланг първо ражда близначките Алекс и Лекси, които в този момент са на 9 г.; по-късно на бял свят се появява към този момент 7-годишната Калиста; идната бременност на Мисти е с близнаците Ласи и Наш, които в този момент са 5-годишни, а най-малките членове на фамилията се появяват едвам преди 11 седмици.

Мисти ражда първата двойка близнаци от някогашния си сътрудник, а идващите две от сегашния си брачен партньор Питър Ланг.

Всекидневието на фамилията в действителност е доста интензивно и изпълнено с детска шум. Мисти споделя моменти от живота си с почитателите си в Инстаграм.

КАК съдебна експертиза ЖИВЕЕ СЪС СЕДЕМ ДЕЦА ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ

Според Мисти актуалният ѝ брачен партньор е благополучен, че имат толкоз огромно семейство поради обстоятелството, че той няма братя и сестри.

Но да бъдеш родител на 7 дребни деца в действителност е огромно премеждие.

След като децата пораснат, младата майка възнамерява да приключи здравното си обучение, което е прекъснала по време на третата си бременност.

А за всички майки на близнаци, Мисти има един съвет: "Не отхвърляйте помощ, когато ви я оферират. Уверете се, че сътрудникът ви способства за грижите вкъщи, колкото вас и не приемайте нещата на съществено, в случай че в действителност не са съществени ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР