Като държава, която поддържа приятелски отношения с , ние ще

...
Като държава, която поддържа приятелски отношения с , ние ще
Коментари Харесай

Гърция ще улеснява уреждането на различията между Скопие и София

Като страна, която поддържа другарски връзки с, ние ще се опитаме по всевъзможен метод да улесним уреждането на техните различия, съобщи гръцкият външен министър в изявление за " Юронюз ”.
Гръцкият външен министър повтори поддръжката на Гърция за европейската вероятност на района.
 Османи: Португалия ще постави старания за начало на договарянията със Северна Македония Османи: Португалия ще постави старания за начало на договарянията със Северна Македония
Португалското председателство на Европейски Съюз счита разширението за значим въпрос и ще направи всичко по силите си за усилване на разговора по съг...
„ Следвайки програмата от Солун, Гърция е мощен покровител на и, несъмнено, на Западните Балкани, и изключително в съответния случай на Северна Македония и Албания. И като страна, която поддържа другарски връзки с България и Северна Македония, ние ще се опитаме по всевъзможен метод да улесним разрешаването на техните различия. И съм сигурен, че всеки ще оцени това ", сподели Дендиас.
На въпрос дали Гърция ще предприеме съответни начинания, гръцкият външен министър отговори, че " самодейност е доста мощна дума " и добави, че те са другари с всички и се пробват да оказват помощ на всички.
" Но би трябвало още веднъж да кажа, че би трябвало да забележим общата картина и огромната картина е бъдещето на Балканите в Европейския съюз, " сподели гръцкият външен министър в изявлението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР