Кати Ууд, главен изпълнителен директор на Ark Invest, отново привлече

...
Кати Ууд, главен изпълнителен директор на Ark Invest, отново привлече
Коментари Харесай

Директор от Уолстрийт вдъхва оптимизъм сред Биткойн инвеститорите с невероятната си прогноза

Кати Ууд, основен изпълнителен шеф на Ark Invest, още веднъж притегли вниманието след утвърждението на 11 борсово търгувани фонда (ETF) за Биткойн.

Затвърждавайки прогнозата си ето  че BTC може да доближи $1.5 милоона до 2030 година, Ууд акцентира в изявление за CNBC, че утвържденията на ETF усилват вероятността криптовалутата да извърши оптимистичните ѝ прогнози.

Оптимизмът на Ууд се корени в разбора, показан в годишния отчет Big Ideas на нейната компания, в който се излагат причини за евентуалната седемцифрена оценка на Биткойн. Ето къса разбивка на основните фактори, определящи бичата позиция на Ууд.

Институционално приемане

Стартирането на Биткойн ETF значи основен миг в институционалното приемане. Бариерите, които пречат на фирмите да имат BTC, като да вземем за пример спазването на условията и правните затруднения, към този момент са преодолени. Ууд има вяра, че това бележи повратна точка, защото нарасналата досегаемост основава напън върху лимитираното предложение на Биткойн.

Ценови катализатор

Ууд и нейният екип считат, че институционалното приемане е най-големият катализатор за повишение на цената. Значителният капитал на Уолстрийт, който евентуално може да задели единствено 1% за Биткойн, може да докара до доста нарастване на цените.

Полет към качеството

В очакване на пазарна смяна към устойчиви активи, Ууд вижда Биткойн като бенефициент. Пропуските в работата на съществуващите финансови структури и неустойчивостта подтикват интереса към децентрализирания и сигурен темперамент на Биткойн.

Пътят към седемцифрена сума за Биткойн

Ууд планува обединение на сили, които ще доведат цената на BTC до невиждани равнища. Одобрението на Биткойн ETF е първичният катализатор, който задейства поредност от събития.

Тъй като Уолстрийт прегръща криптовалутата, Ууд предвижда нараснал публичен интерес, като оприличава сюжета на ранните дни на интернет.

В резюме, оптимизмът на Ууд произтича от институционалното приемане, устойчивостта на Биткойн при рецесии, ролята му на актив за преливане към качество и непрекъснатия напредък на блокчейн. Сближаването на тези фактори, катализирано от утвърждението на ETF, е в основата на визията на Ууд за Биткойн за $1.5 милиона до 2030 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР