Катето Евро най-после публикува обща снимка на сина си Сашо

...
Катето Евро най-после публикува обща снимка на сина си Сашо
Коментари Харесай

Докато фенове се гневят на Катето Евро, Сашо Кадиев се съблече гол в снега

Катето Евро най-сетне разгласява обща фотография на сина си Сашо и новата годеница на сърцето му - топ модела Ивелина Чоева. Както всички знаем към този момент, връзката им се развива сносно и двамата постоянно споделят сладки сантиментални фрагменти, откогато са дружно до момента.

Актрисата, която припозна някогашната жена в живота на Сашо Кадиев - Таня, за своя щерка, очевидно в този момент дава късмет и на новата му възлюбена да я завоюва по същия метод. Ако към този момент не го е сторила, несъмнено. За изненада на Катето Евро обаче, измежду позитивните мнения от почитателите, се появиха и много неоправдателни.

"Да живее хубостта!… и любовта! ", е написала актрисата под сантименталната фотография на Сашо и Ивелина, която провокира спорни изявления на почитателите.

"А твоето Кате по този начин остава без татко... искаш твоята ли орис да изживее... или ще затварят границите, или ще е някоя Ивелина, тъпо за Кати и Танчето ", гласи един от хапливите мнения под поста. В други пък се акцентира обстоятелството, че хубостта е до време и не това е най-важното. А някои стигат даже и по-далеч, припомняйки, че точно тази красива обич е причина детето на Кадиев да пораства с разведени родители.

Междувременно почитателите станаха очевидци на невиждана снежна сцена, в центъра на която се оказа самият Сашо.

Актьорът и водещ се метна в снега гол-голеничък, единствено по боксерки. Това ледено прекарване от страна на Кадиев феновете видяха с помощта на видео, пуснато в обществените мрежи от приятелката му, топ модела Ивелина Чоева.

От записа се вижда по какъв начин хубавицата го провокира да стане от комфортния стол у дома, да спре да играе игри на компютъра и да излязат да се бият със снежни топки. За да покаже на обичаната си, че е мъж фантазия и смел, Сашо освен че извършва молбата на избраницата си, само че и директо се хвърля в снега, както майка го е родила.

"Това е да види, че не съм мишок и страхливец “, отбелязва през смях Кадиев.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР