Катерица стана феномен в социалните мрежи в Турция със своите

...
Катерица стана феномен в социалните мрежи в Турция със своите
Коментари Харесай

Очарователен феномен: Катерица умира за чай и пържени картоф...

Катерица стана феномен в обществените мрежи в Турция със своите очарователни лудории. Тя неотдавна беше пусната назад в природата след рехабилитация.

Семейство Кълъч, които имат кафене в провинция Коджаели, откриха катерица сама и ранена в хралупа на дърво, до момента в който се разхождаха в гора покрай дома им в квартал Юваджък.

Веднага я заведоха при ветеринар. Те бързо привикнаха с косматия си другар, който нарекоха Алвин.

Седмици наред Алвин живя с двойката Кълъч, като спеше с одеяло на личния си стол в спалнята им, като и ги придружаваше денем в тяхното кафене, където обичаше да си хапва пържени картофи и да отпива чай.

Алвин харесва новия си дом, като Енес постоянно го е намирибал в джоба на якето си заран. Той даже се трансформира в нещо като звезда за техните клиенти в кяфенето.



" Дните ни бяха в действителност занимателни с Алвин. Гостите ни питат за него от самото начало. ", сподели той и добави, че доста клиенти са правили фотоси и видеоклипове с Алвин, с цел да ги разгласяват на социалнете медии. „ Отворихме и акаунт в обществените мрежи за него! “ сподели Минел.

Катерицата притегли вниманието на обществеността със стоплящите сърцето фотоси, на които тя пие чай и яде пържени картофи в дома и в кафенето на своите краткотрайни осиновители.

Двойката няколко пъти, се опита да пусне назад в природата катерицата, само че тя се връщаше назад в дома им.

В последна сметка те се принудиха да дадат Алвин на локалната работа за запазване на природата и национални паркове. Катерицата беше сложена под карантина след прекосяване на ветеринарни прегледи и след 15-дневен интервал на " рехабилитация ", Алвин беше пусната в естественото си местообитание, където Енес Кълъч я беше намерил преди няколко месеца.

Най-после Алвин, ще е в естествената си среда, само че пържени картофи и турски чай мъчно ще се намерят в гората. Само времето ще покаже дали тя няма да се върне назад при хората.



Катерици има из цяла Турция и локалното население се пробва да се грижи за тях, когато имат потребност.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР