Категорично не, защото трябва да си сляп да не виждаш

...
Категорично не, защото трябва да си сляп да не виждаш
Коментари Харесай

Борисов: Няма да си дам имунитета! Поискаха го, за да няма правителство

" Категорично не, тъй като би трябвало да си кьорав да не виждаш какво се случва сега " - това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на въпрос дали ще си даде имунитета и напомни, че две години е бил без имунитет.

Той попита дали през вчерашния ден служебният Министерство на вътрешните работи министър Иван Демерджиев и службите са разбрали за мъртвите души и за приключването на секретна информация.

" Защо през вчерашния ден? Ами с цел да няма държавно управление. Защо през вчерашния ден желаеха моя имунитет, а не преди един месец? Целта е да няма държавно управление - ясно и тъкмо ", разяснява Борисов.

Той още веднъж съобщи, че би трябвало да има постоянно определено държавно управление.

" Днес ще се забележим отново с Политическа партия и Демократична България, тъй като хаосът в страната към този момент е цялостен. И не става въпрос за личностите. Съдебната промяна си има цена. От 2009 година правосъдна промяна няма. В момента, в който ние приехме закона, в който има надзор над основния прокурор, внезапно се раздвижиха със страшна мощ. Трябва да сте слепи това да не го виждате. Започнаха незабавно офанзивата по партията на смяната, с цел да блокират всевъзможни диалози ", разяснява той, цитира го " 24 часа ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР