Катастрофиралите край Враца трима видинчани, които бяха със съмнение за

...
Катастрофиралите край Враца трима видинчани, които бяха със съмнение за
Коментари Харесай

Катастрофиралите край Враца видинчани са на метадонова програма, изпотрошили инфекциозното в Бяла Слатина

Катастрофиралите край Враца трима видинчани, които бяха със подозрение за ковид, са на метадонова стратегия, научи организация BulNews.
След случая, за който заяви първо медията ни, тримата са били настанени в инфекциозното поделение в Бяла Слатина, което е единственото предопределено за приемане на пациенти с ковид. След пoстъпването им в болничното заведение, почнали да буйстват и безусловно изпотрошили отделението.
Припомняме, че пътното произшествие се случи, когато фамилията и техен другар пътували към "Пирогов ", където са желали да се изследват за COVID-19.
Пред наш кореспондент, брачният партньор на дамата показа, че е интернационален водач и се е завърнал преди дни от Италия. И тримата показаха подозрения, че са носители на ковид, тъй като имат висока температура и изпитват усложнение при дишане, за това тръгнали към "Пирогов " да си създадат проучвания.
На мястото на случая незабавно дойде особено оборудван незабавен екип, които ги транспортира до Бяла Слатина.
След като през вчерашния ден излязоха резултатите от пробите им за ковид, които са негативни, истината лъсна. Оказа се, че видинчаните са се възползвали от създалата се обстановка в страната поради смъртоносния вирус, с цел да се отърват от тест за приложимост на алкохол и опиати след удара. Те обаче изобщо не са предполагали какво ги чака след изказванията им, че имат всички признаци за COVID-19.
Семейството са приемни родители в крайдунавския град. Не е ясно по какъв начин въобще са минали теста, с цел да станат приемно семейство.
След свадите и вандалското държание в болничното заведение, тримата са прибрани в районното ръководство в Бяла Слатина. Оказало се, че мъжете са остарели познайници на полицията и имат престъпни прояви за над 20 обири.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР