Катастрофални наводнения опустошиха части от Европа. Западна Германия е под

...
Катастрофални наводнения опустошиха части от Европа. Западна Германия е под
Коментари Харесай

Наводненията в Германия: Броят на изчезналите надхвърли 70

Катастрофални наводнения опустошиха елементи от Европа. Западна Германия е под вода. Девет души са починали и над 70 се търсят в немската част на планинската околност Айфел.

Бурята " Бернд " донесе изключително състояние в Германия. Много къщи в наводнените региони са унищожени, не престават интервенциите на избавителните екипи. Катастрофално е състояние в разнообразни точки на страната. В провинция Северен-Рейн Вестфалия също има жертви, двама пожарникари са изгубили живота си.

Разрушени къщи, починали, ранени и наводнени улици – това е картината след срещата на бурята " Бернд " и Германия. Много дребни поточета и цели улици се трансфораха в реки. Има информация и за хора, безусловно заключени в домовете си, които не могат да излязат поради високата вода. Спасители не могат да доближат до тях с лодки, по тази причина се чакат интервенции по въздух.

В град Алтена има заплаха и от активизиране на свлачище, споделя локален гражданин, който споделя, че през живота си не е виждал толкоз огромно количество вода.

Армията оказва помощ за справяне с бедственото състояние. Очакват се мощни превалявания и в следобедните часове.

Рано тази заран с bTV се свърза и наш съотечественик, който описа, че българите в региона са изкарали безсънна нощ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР