Катастрофа затруднява движението на главен път Е-79 между Монтана и

...
Катастрофа затруднява движението на главен път Е-79 между Монтана и
Коментари Харесай

От последните минути! Английски бус смачка „Ауди“ на Е-79 между Монтана и Враца, трафикът е затруднен /снимки/

Катастрофа затруднява придвижването на основен път Е-79 сред Монтана и Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Инцидентът е станал на към 100 метра от „ Караванките “ до село Бели Извор. До него се е стигнало откакто водачът на бус „ Мерцедес Спринтер “ с британска регистрация, който превозвал багаж от Англия, е задрямал зад кормилото и е блъснал в задната част движещото се пред него врачанско „ Ауди “.
В товарния автомобил е пътувал още един човек, а в колата – възрастно семейство от Краводер, като и двете транспортни средства са се движели към регионалния център. Вследствие на конфликта по возилата има съществени материални вреди, като цялата задница на „ Ауди “-то е смазана, а стъклото е счупено.
На мястото дойде полицейски екип, който занапред ще обяснява аргументите за произшествието.
За благополучие при случая няма потърпевши хора, само че придвижването в сектора е затруднено, защото колите към момента са в лентата за придвижване в посока Враца.
На мястото към момента има разпилени стъкла от лекия автомобил, по тази причина е целесъобразно водачите да се движат с нараснало внимание по трасето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР