Катарски инвеститори имат сериозен интерес към Манчестър Юнайтед и са

...
Катарски инвеститори имат сериозен интерес към Манчестър Юнайтед и са
Коментари Харесай

Катарски инвеститори със сериозен интерес към Манчестър Юнайтед

Катарски вложители имат сериозен интерес към Манчестър Юнайтед и са подготвени да дадат на мениджъра Ерик загар Хаг големи финансови средства за прехвърляния написа “Дейли Мейл ”.

Източници разкриват, че група частни лица с огромно благосъстояние, основани в богатата на нефт страна, окуражени от семейството на Катар на Световното състезание, са насочили вниманието си към клуба, който считат за най-големия клуб в света. 

Те ще насочат оферта за Юнайтед в околните дни, преди крайния период, избран от фамилия Глейзър в средата на февруари, и са уверени, че предлагането им ще изпревари конкуренцията.

Собствениците на Манчестър Юнайтед търсят повече от 6 милиарда паунда за клуба и има вероятност за още една голяма сметка за реорганизация на " Олд Трафорд " или за срутване на емблематичното оборудване и създаване на ново съвременно такова. Подобен план може да коства повече от 2 милиарда паунда, само че това няма да е проблем за катарската група. Ангажираността на почитателите е в основата на тяхната оферта и те могат да потърсят мнението на последователите за бъдещето на стадиона.

Мениджърът Ерик загар Хаг ще получи големи средства за  прехвърляния, в случай че договорката се реализира. Известно е, че монархът на Катар шейх Тамим бин Хамад Ал Тани е прочут като огромен почитател на Манчестър Юнайтед. През 2011 година беше обявено, че семейство Ал Тани е отказало оферта от над 1 милиарда паунда за Юнайтед от страна на Глейзърс.
 Офертите за Манчестър Юнайтед би трябвало да постъпят през идната седмица, чака се сериозен интерес Офертите за Манчестър Юнайтед би трябвало да постъпят през идната седмица, чака се сериозен интерес
Офертата за Манчестър Юнайтед ще пристигна от обособени, самостоятелни катарски вложители. Няма интерес към придобиване на непълен дял, а се разисква единствено цялостно придобиване на собствеността. Вътрешни лица разкриха, че групата желае да употребява знанията, насъбрани от семейството на Световното състезание по футбол, и търси нов план. При триумф на Тен Хаг ще бъдат предоставени средства за прехвърляния, които да му разрешат да се конкурира за подписи с най-богатите клубове в света.

" Налице са обилни средства ", споделят осведомените с по-детайлна информация източници на “Дейли Мейл ”. " Тези хора са съществени. Искат да се уверят, че Юнайтед е там, където би трябвало да бъде, и са уверени, че тяхната оферта ще бъде най-хубавата ”.

Катарците обаче са изправени пред сериозен противник в лицето на Джим Ратклиф, най-богатия човек във Англия. Вероятно и други ще подадат предложения, само че притежателят на химическата компания " Ineos " и дълготраен последовател на Юнайтед пръв разгласи обществено желанието си да купи клуба.
 Вече е явен първият формален претендент за Манчестър Юнайтед Вече е явен първият формален претендент за Манчестър Юнайтед
Американските търговски банкери Raine, които се занимават с процеса и също по този начин направляваха продажбата на Челси, към този момент са споделили финансова информация със заинтригуваните страни преди прекосяването към идващия стадий. Не е избран период за привършване, само че катарците желаят процесът да завърши бързо. При сполучлива оферта двата клуба от Манчестър ще се окажат от противоположните страни на съперничеството сред Катар и Абу Даби.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР