Кастингите в новия сезон на Гласът на България са в

...
Кастингите в новия сезон на Гласът на България са в
Коментари Харесай

Виктория Зафирова от "Гласът на България" - от наркотичната зависимост до сцената

Кастингите в новия сезон на " Гласът на България " са в разгара си, само че към момента нищо не е решено, тъй като борбата за купата " Глас на България " и премията от 50 хиляди лв. занапред следва. Утре вечер тъкмо в 20:00 ч., ще се насладите на нова доза превъзходни гласове, на хора с чудни истории и вдъхновяващи послания. Един от участниците в " Гласът на България " развълнува журито с изключение на с гения си, и със своята житейска орис.

" Това, което си пожелах да ми се случи, то се случи много бързо. Смея да кажа, че съм много щастлива ", споделя Виктория.

" Избрах Галена, тъй като е нещо друго, тъй като е непредсказуемо – въпреки всичко това е шоу. За мен музиката няма, език, лице и род - хубава музика си е хубава музика. Получавам своята страст без значение при кого съм ", добавя тя.

" Доста сложна беше битката с наркотичната взаимозависимост, продължи близо година. Всичко е допустимо, стига човек да повярва в своята воля и мощ. Няма необратими неща с изключение на гибелта ", споделя Зафирова.

" Като майка на първо място искаш да бъдеш образец. Аз желаех да й покажа, че когато работиш старателно, нещата се получват ", споделя Виктория за щерка си.

Вижте какво още показа Виктория Зафирова във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР