Късно снощи завърши 15-ия кръг от английската Висша лига, а

...
Късно снощи завърши 15-ия кръг от английската Висша лига, а
Коментари Харесай

Футболът в Англия продължава с три интересни сблъсъка

Късно нощес приключи 15-ия кръг от британската Висша лига, а през днешния ден стартира идващият 16-и. Той ще се изиграе в границите на три дни и е финален за календарната 2020 година.

От 17:00 часа Кристъл Палас приема Лестър. Гостите са на трета позиция и изостават с 4 точки от водача Ливърпул. Те изиграха мощен мач в събота с Манчестър Юнайтед и са любимци в дуела.

Кристъл Палас е на 14-о място с 18 точки и последователно се доближава към зоната на изпадащите. " Орлите " бяха разрушени от Астън Вила, макар че играха едно полувреме с човек повече. Все отново Рой Ходжсън може да извлича максимума от футболистите си и нищо чудно да сервира изненада.

Втората среща от 19:30 часа е сред амбициозният отбор на Челси и зрелищно играещия отбор на Астън Вила. И двата отбора имат по 25 точки, само че гостите са с два мача по-малко и с един гол по-добра голова разлика на седма позиция.

След загубата от Арсенал, Челси няма право на неточности срещи Джак Грийлиш и компания.

Програмата приключва със конфликта Евертън - Манчестър Сити. Отборите са съвсем в изравнение позиции. Евертън е на второ място с 29 точки, а Сити е на шеста позиция с 26 точки, само че с мач по-малко против Астън Вила.

Тук се чака двубой сред двама от най-хубавите мениджъри в света - Карло Анчелоти и Джосеп Гуардиола. Италианецът демонстрира, че може да победи всеки. Каталунецът не би желал да губи точки в преследването на водача Ливърпул.

И трите мача ще бъдат излъчени по " Диема Спорт 2 ".
 Телевизионна футболна стратегия за понеделник, 28 декември
Телевизионна футболна стратегия за понеделник, 28 декември

Три мача от Англия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР