Късно лято в калифорнийска бадемова плантация – най-доброто време и

...
Късно лято в калифорнийска бадемова плантация – най-доброто време и
Коментари Харесай

Любовни страсти в бадемова плантация

Късно лято в калифорнийска бадемова ферма – най-хубавото време и място да потърсиш щастието в новия разказ, публикуван от Хермес, Бадемово благополучие. Преди години Софи е напуснала родната си Калифорния поради провокациите на огромния град. Когато ненадейно наследява бадемовата ферма на баба си Хети, където е прекарала доста безгрижни лета като дете, тя взема решение да напусне работата си и да поеме ръководството ѝ.

 

Старата къща и ароматът на прясно изпечени бадеми обаче не са единственото, което разсънва спомените. Старата другарка на Софи –Лидия, и първата ѝ обич – Джак, ѝ напомнят позволените в предишното неточности и породената на околните ѝ болежка.

 

Мъдрите препоръки на баба ѝ Хети, скрити из цялата къща, с цел да бъдат открити в подобаващите моменти, ѝ връщат възприятието за дом и принадлежност. Но Софи би трябвало да извърви дълъг път, с цел да откри същинското благополучие.

 
Писателката Мануела Инуса е родена през 1981 година в Хамбург и още от дете мечтае да стане писателка. Книгите ѝ за най-романтичната уличка на света „ Валери Лейн “ завоюваха сърцата на читателите и влязоха в листата с бестселъри на Spiegel. Те превзеха и българските читатели. „ Калифорнийски фантазии “ е идната вълнуваща поредност на Мануела Инуса. След огромния триумф на „ Зимна ванилия “ и „ Портокалови фантазии “, излиза и третата книга – „ Бадемово благополучие “.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР