Къща музей Гео Милев започна последния месец на 2020 година

...
Къща музей Гео Милев започна последния месец на 2020 година
Коментари Харесай

Коледен маратон на четенето Коледно ни е започна в Стара Загора

Къща музей " Гео Милев " стартира последния месец на 2020 година с самодейност под надпис " Коледно ни е ". Тя е отдадена на коледната литература и четенето на коледни книги онлайн. Всеки, който има време и предпочитание може да отдели 15 минути след 16 часа всеки ден във фейсбук страницата на събитието, с цел да послуша фрагмент от обичани коледни истории.

" Идеята за тази самодейност е от ноември месец, само че защото подозирах, че няма да може да се реализира, взех решение да употребявам обществените медии и опциите, които ни дават, за индиректна връзка. Годината беше сложна за всички ни и особено за културните институции, за това и всички имаме потребност от това да си напомним, че идва Коледа. Едно време за равносметка. Това е самобитен коледен маратон на четенето ", изясни Яна Ленова от културната институция. Тя добави, че самодейността ще продължи до 23 декември.

Сред имената на хората, които досега са се присъединили в самодейността са Мария Донева, Илко Стоев, Дима Михайлова, Олга Клисурова и други.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР