Касационният арбитражен съд в Лозана (КАС) отклони жалбата на украинската

...
Касационният арбитражен съд в Лозана (КАС) отклони жалбата на украинската
Коментари Харесай

КАС потвърди наказанието на Ястремска

Касационният трибунал в Лозана (КАС) отклони жалбата на украинската тенисистка Даяна Ястремска, която е отстранена от присъединяване в шампионати поради нарушение на антидопинговите правила.

Тя беше краткотрайно отстранена от присъединяване на 7-и януари, откакто в урината на 20-годишната състезателка беше открита неразрешена субстанция. След като беше спряна от присъединяване в шампионати, тя потърси помощ от Международната федерация по тенис (ИТФ), откъдето обаче потвърдиха наказването ѝ и я остави в обстановка на краткотрайно лишаване на правата до второ решение.

След това тя подаде последваща тъжба, този път в КАС, като двете страни се договориха за разглеждане на проблема по ускорената процедура, като тя се надяваше възбраната да бъде вдигната най-малко краткотрайно и тя да взе участие на Откритото състезание на Австралия. Днес обаче КАС остави наказването ѝ в действие.

Ястремска заема 29-о място в ранглистата на WTA, а най-хубавото ѝ достижение на Голем шлем е четвърти кръг на Уимбълдън през 2019-а година.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР