Касае се за семейство, което от около 1,5 година се

...
Касае се за семейство, което от около 1,5 година се
Коментари Харесай

Целият състав на СДВР работи по тежкия случай в Нови Искър

Касае се за семейство, което от към 1,5 година се е преселило от София. Жертвите са пет – татко, наследник, щерка на брачната половинка, юноша - неин другар и стара жена – майка на брачната половинка, които, по първични данни, са открити убити с по един изстрел, дружно с кучето, евентуално в Новогодишната нощ.

Става въпрос несъмнено тежко престъпно закононарушение, осъществено невъзмутимо. Продължава дейната работа за изясняване на възможни престъпни връзки, минало, регистрации и други данни. Работи целият потенциал на столичната полиция, добави основният прокурор, представен от Българска телеграфна агенция.

За търсене е оповестена жена, която е живяла на брачен начала с един от убитите. За търсене е разгласен и автомобил БМВ Х 5, благосъстоятелност на фамилията, който липсва от мястото на закононарушението, разясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов.

Към момента към момента не е открито оръжие, само че не е изключено това да се случи при продължаването на огледа в хода на процесуално-следствените дейности.

Тепърва ще се прецизират очевидци. На този стадий не е изведена водеща версия и е прибързано да се приказва за ликвидиране и самоубийство.

Повече информация по случая ще бъде предоставена след приключването на дейностите на специалистите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР