Кървави схватки белязаха отминалия уикенд в Дупница, съобщи БЛИЦ. Масов

...
Кървави схватки белязаха отминалия уикенд в Дупница, съобщи БЛИЦ. Масов
Коментари Харесай

Кървав масов бой завърши със стрелба в Дупница

Кървави битки белязаха отминалия уикенд в Дупница, заяви БЛИЦ. Масов пердах сред младежи е вдигнал полицията на крайник. В събота сутринта, малко след 6 часа, е постъпил сигнал от петима младежи на възраст сред 17 и 21 години. Те съобщили, че са били нападнати и бити от група техни познати, които са на възраст сред 23 и 28 години.
Нападателите отправили закани за ликвидиране, възпроизвели са изстрели с газов револвер, при което е потърпевш 19-годишен от групата на тъжителите. Младежът е настанен в столична болница с фрактура на носа и подозрение за счупена челюст.
В региона на сбиването - жк „ Бистрица “, е строшен прозорец на търговски обект. При подхванатите полицейски дейности са открити всички участници в случая, 3-ма са арестувани с полицейска заповед в ареста на районното ръководство в Дупница.
Снощи на, ул. „ Страхил Войвода “, в града е зародило сборичкване сред двама локални поданици – единият на 27 години, другият – на 24. 27-годишният е изгубил схващане, с пострадвания по лицето е настанен в дупнишко здравно заведение.
Другият участник в случая е арестуван с полицейска заповед в ареста на районното ръководство.
По случаите са формирани дознания и е известен дежурен прокурор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР