Карта на седмицата – Петте петолъчки“През следващите няколко дни ще

...
Карта на седмицата – Петте петолъчки“През следващите няколко дни ще
Коментари Харесай

Карта Таро на седмицата: Какво ни очаква от 6 до 12 ноември

Карта на седмицата – „ Петте петолъчки “

През идващите няколко дни ще почувствате прилив на сили и възторг. И в случай че сте от хората, които обичат трансформациите, то това ще бъде вашата седмица. Настроението ви през нея ще зависи от готовността ви за смяна. Както споделят на Изток, " рецесията е композиция от заплаха и опция ". Седмицата ще бъде идеално време за духовно израстване, което до момента не е било допустимо заради неуместна среда. Дните благоприятстват и за решение на доста значими и належащи проблеми.

В персоналния ви живот най-хубавото решение ще бъде да изберете самотата. Не бива да поддържате мрачни връзки, които ви изтощават. Сега не е моментът да изпробвате силите си, вместо това би трябвало да пестите своите запаси. Това напълно не значи, че би трябвало да легнете на дивана и да чакате сложният интервал да премине. Тъй като този миг може и да не завърши скоро. Напротив, би трябвало да се огледате в близост, тъй като през „ мъглата “ на всекидневието сигурно ще видите нещо, от което имате потребност. Това ще ви подскаже в коя посока да се движите и ще намерите това, което ще ви оказва помощ да продължавате напред.

За да се чувствате добре по време на прочувствената рецесия, пробвайте да се поддържате с постоянни физически извършения. Те укрепват духа, тялото и душата. Най-важното е да не се отказвате от този табиет. На идващия ден даже тези мускули, за чието битие даже не сте подозирали, ще бъдат мъчително събудени. И даже да ви боли и да се чувствате зле, поменте, че това е единствено първият стадий, който в последна сметка ще ви докара до огромни достижения.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР