Каролина Ейнхоф е моделка и блогърка от Германия, която просто

...
Каролина Ейнхоф е моделка и блогърка от Германия, която просто
Коментари Харесай

6 трика, с които загадъчно да се разголите в жегите, без да евтинеете

Каролина Ейнхоф е моделка и блогърка от Германия, която просто не може да живее без зашеметяващи фотоси. Нейните облици са съвършени през цялата година: в меката европейска зима и през горещото лято. През лятото Каролина е в положение освен да се облича красиво, само че и да се съблича красиво, без да наподобява непокорна.
Разбира се, без трикове не става. Оказва се, че момичето знае най-малко 6 трика с които красиво да съблечете дребна част от тялото си, само че да не изглеждате като лека жена.

Отворен тил
Ако желаете да добавите грациозност към ежедневния си тип, тогава изберете блузи, топове, рокли и гащеризони с отворен тил. Такива облекла освен ще спестят от топлината, само че и внимателно ще подчертаят вашата женственост.
О, да, в офиса не би трябвало да се появявате в този тип, само че за градски разходки и празненства роклите с отворен тил са съвършени.

Открити плещи
Друг метод за ненатрапчиво разкриване на тялото е да замените нормалния топ или тениска с опцията за открити плещи посредством хоризонтално деколте. Такива модели наподобяват доста чувствени и сантиментални, тъй че не се колебайте да ги носите на среща.
Сега на мода са асиметричните облекла с едно отворено рамо и тази рокля наподобява изключително впечатляващо за вечерни излизания.

Деколте
През лятото деколтето е уместно съвсем на всички места с изключение в офиса и на бизнес срещи. И въпреки всичко, дълбокото деколте ще помогне освен да се подчертаят преимуществата, само че и да се отклони вниманието от минусите.
За да се избегне търсенето на циничност, компенсирайте откровеноста с дълги поли и летни панталони до земята.

Цепка на бедрото
Това лято макси полите или роклите с дълбока цепка ще бъдат обичаното ви нещо, в случай че сте собственичка на тънки крайници. Изберете подпухнали поли с плисета: този жанр драпира добре и трагично се люлее на вятър. Миниатюрните девойки могат да комбинират тези модели със сандали на платформа.

Полупрозрачна тъкан
Каролина обича да шокира публиката и по тази причина постоянно избира провокативни костюми. Нейната рокля от транспарантен мрежест материал несъмнено си коства! Този облик въпреки всичко е добре да оставите за плажовете и тематичните празненства. Но в всекидневието ще бъдат подобаващи модели от тънка тъкан с плътна подплата върху „ забавни “ места, приложения или бродерии.

Бежови тонове
Вероятно сте забелязали, че облеклата от тонове в физически цвят съвсем се сливат с кожата и основават резултата на голо тяло. За да не изглеждате изцяло голи, комбинирайте бежовото със светли или съществени нюанси. Например, смелият черно-бежов бански костюм на Каролина ясно раздвижва въображението на клиентите, само че не наподобява безвкусно и жестоко.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР