Карма според годината на раждане Будистите вярват, че душата може да

...
Карма според годината на раждане
Будистите вярват, че душата може да
Коментари Харесай

Карма според годината на раждане: Научете каква ще бъде вашата съдба

Карма съгласно годината на раждане
Будистите имат вяра, че душата може да се прероди 9 пъти. Характеристиката на идващото олицетворение се назовава Мева.
Мева демонстрира какъв брой пъти към този момент сте се появявали на този свят, каква карма ви чака и, несъмнено, какъв брой живота към момента имате. За да определите вашата Meвa, погледнете тази таблица. До годината на раждане е посочено и цифрата на живота ви.
Прочетете описанието на вашата карма под таблицата.


Мева 1
Характерът ви е разтревожен, по природа сте песимисти. В множеството случаи този субект се приспособява към обстановката. Рядко се пробва да промени нещо. Външно той е отзивчив и отворен, а от вътрешната страна е настойчиво дете. Възможно е да е привързан към алкохола или опиатите. Здравето надалеч не е идеално. Чести проблеми с долната част на тялото (бъбреци, пикочен мехур, матка, гениталии).
Склонност към неочаквани промени в настроението и меланхолия. Не е романтик, само че с остра потребност от обич. Трудната работа не е за него. Нуждае се от умерено обмисляне и размисъл. Дейността може да е обвързвана с вода.

Мева 2
Приятен човек без капка експанзия. Неамбициозен, неинициативен. Страхотен реализатор, само че не и водач. Най-добрата възраст е 45. Кармичните болести включват болести на гърба, кожата, червата и кръвта. В връзките е доста деликатен към колегата. Ръководен от възприятията, а не от мислите.
Трябва да заобикаля хазарта. Страстта към него може да докара до гибел (убийство, самоубийство, насилие). Професията е обвързвана с обществеността, хората, природата или земеделието.

Мева 3
Рано пораства. Независим, постоянно млад и оптимистичен. Положителен, само че доста твърдоглав и припрян човек. Трудно е да се помири с събитията. Най-добрият интервал е от 34 до 38 години. Добре комплициран, мощен и деен, само че има слаби стъпала и проблеми с нервите.
Склонност към опиати. Ако се поддадете на този табиет, значи това е вечно. Импулсивен и непосредствен човек. Парите изтичат през пръстите ви. Изобщо не сте спестовни. Областите, в които е допустимо самоизразяване, са идеални за вас: преподавател, оратор, публицист, музикант.

Мева 4
Като цяло, позитивен човек, само че слабохарактерен и нерешителен. По природа уязвими и доста благи. Идеалната възраст е до 38 години. Телосложението е едва, челото е огромно и високо. Висока възможност за разнообразни болести. Слаба дихателна система и вътрешности. Жените постоянно имат проблеми с гениталиите.
Външно красиви хора. Узрява в ранна възраст. Трудно им е да основават мощни и трайни връзки. Създаването на фамилията е малко евентуално. Парите и други материални богатства не закъсняват. Най-благоприятни действия: организирането на празници и връзки с обществеността.

Мева 5
И добър, и неприятен. Както целенасочени, по този начин и мързеливи. Труден интервал настава на 42 години. Инстинктът за самозапазване е оптимално развъртян. Физиката е мощна, самото тяло отблъсква разнообразни болки. Предразположение към тумори, тресчица, хипертония, проблеми с червата и кръвта.
Голяма потребност от обич. Тенденция за доминиране. Късметът не е ваш сателит, само че бързо се отдалечавате от загубите. Пристрастяване към
хазарта, заради което може да загубите всичко. Подходяща за вас е управителна позиция.

Мева 6
Добре развита вътрешен глас. По природа водач и модернист. Той постоянно си слага високи цели и решително върви към тях. Доволен от себе си и доста се опасява от неуспехи. Добра възраст – 40 години. Бързо се преуморявате, вероятни са нервни сривове. Често главоболие. Проблем с белите дробове, костите и сърцето.
В една връзка той обича да господства и да се подчинява. Справя се добре с парите. Печели бързо и харчи бързо. Успехът не е чест клиент. Добър търговец, преподавател, оратор и просветител.

Мева 7
Не сдържа страстите, по природа е оптимист. Умее да убеждава и да приказва пред аудитория. Отличен манипулатор. Обиждат се, когато не му обръщат внимание. Много деликатен към детайлите. Животът се стабилизира след 40 години. Сам не може да реализира това, което желае, защото му липсва неизменност. Телосложението е едва, вероятни проблеми с нервите, гениталиите, бъбреците и стомаха.
Обича свободата. Внимателно сортира сътрудник. Страхотен юрист или финансист.

Мева 8
Много твърдоглав, убеден в себе си. Трудно трансформира мнението си. Консервативен, постоянно постанова мнението си на другите. По природа – вълк с високо самочувствие.
Възможни са атеросклероза, меланхолия, проблеми с гръбначния дирек и нервите.
Успокоява се, когато сътвори семейство. Постига триумф много рано, доста подвластен от парите. При работа той избира непоклатимост и надеждност.

Мева 9
Много сетивен и прочувствен човек. Води ослепителен, само че ненужен живот. Нетолерантни и импулсивни. Склонни да подлагат на критика всичко в близост. Очакват прекалено много от другите. Сменят колегата постоянно. По природа идеалисти, които презират материалните благосъстояния. След постигане на междинна възраст, следва крах във всички области. Възможни са болести на сърцето, очите, нервите, бодърствуване.
Способни да съблазняват с един взор. Късметът не е огромен. Често се занимават в региона на дипломацията, актьорството, изкуството.
Инфо: Букварче


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР