„Карлсберг груп“ заяви ясни амбиции за налагане на зелени технологии

...
„Карлсберг груп“ заяви ясни амбиции за налагане на зелени технологии
Коментари Харесай

“Карлсберг груп“ с амбиция за „зелена бира“

„ Карлсберг груп “ съобщи ясни упоритости за налагане на зелени технологии в производството на бира.

На 11.07. 2017 година компанията стана част от обединението “RE100” – лидерска самодейност на 100 от огромните световни компании, които поемат уговорката до 2022 година да интегрират в пивоварните си използването на електрическа енергия от възобновими източници.

Така „ Карлсберг груп “ стана първият показан в България пивовар с упоритости за потребление на зелена сила и възобновими източници в производството на бира.

“Together Towards ZERO” е името на концепцията, в която “Карлсберг груп” дефинира съответни и измерими цели за всяка една от 4те предпочитани области на устойчивото си развиване: сили и въглерод, водни запаси, виновна консумация, здраве и сигурност – със период 2022 и 2030 година.

„ Дългосрочната стратегия на „ Together Towards ZERO “ е отговор на възходящото потребителско търсене на устойчиви артикули във времена на световни провокации като климатичните промени, дефицита на вода и здравето на хората в световен аспект.

Програмата е неизменима част от тактиката на “Карлсберг груп” „ SAIL’22 “ и планува 4 огромни упоритости на компанията: нулев въглероден отпечатък, нула отпадни води, нулева безотговорна консумация и нула злополуки – всяка с измерими в избран период цели “, разяснява Анета Сланчева, управител правни и корпоративни въпроси на “Карлсберг България”.

„ В Карлсберг България не стопираме да влагаме в нововъведения и развиване на нашите артикули и опаковки, което докара до положителните резултати. Аз оценявам постигнатото, тъй като то демонстрира, че можем да придаваме стойност и да развиваме бирения пазар като цяло. “ – сподели Деян Беко, ръководещ шеф на “Карлсберг България”. Разбира се, това се случва единствено с професионален и предан екип, какъвто е на "Карлсберг България ". Гордея се, че 4 години съм бил част от този екип и че успяхме да реализираме тези резултати! Високото качество, което преследваме във всяка наша активност и фокусът ни върху областите, които влияят върху трендовете и потребителските потребности явно движат бизнеса напред. “, разкри Беко.

Програмата е създадена в унисон с условията на Парижкото съглашение за измененията в климата и Целите за стабилно развиване на Организация на обединените нации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР