Карлос Алкарас изведе етапа от развитието си в тениса на

...
Карлос Алкарас изведе етапа от развитието си в тениса на
Коментари Харесай

Кирьос за финала на Уимбълдън: Скоро не бях гледал цял тенис мач, благодаря ви за шоуто

Карлос Алкарас изведе стадия от развиването си в тениса на напълно друго равнище през вчерашния ден и дружно с Новак Джокович ни подариха с една историческа борба между тях във финала на Уимбълдън, като в последна сметка 20-годишният испанец стори привидно немислимото, с цел да детронира 7-кратния първенец в шампионата след близо 5-часов тенис театър. Големият отзив във връзка с превъзходния мач, на който ни направиха очевидци международният номер едно и номер две, пък застигна даже и миналогодишния финалист на " свещената трева " Ник Кирьос, който употребява профила си в обществената мрежа Twitter, с цел да отдаде заслуженото на двамата финалисти:

" Не бях гледал цялостен тенис мач от доста време насам, ха-ха. Благодаря ви, Новак и Карлос, за това необикновено показване. Поздравления и за двама ви! " - написа незабавно след края на срещата австралиецът, който заради травма в китката беше заставен да се отдръпна от присъединяване си на Уимбълдън през сегашния сезон.

Haven’t watched a whole tennis match in a long time haha THANKYOU & for putting on that incredible performance. Congratulations to you both
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР