Карлос Алкарас е смятан от мнозина за най-обещаващия млад състезател.

...
Карлос Алкарас е смятан от мнозина за най-обещаващия млад състезател.
Коментари Харесай

Алкарас: Искам хората да научат името ми, а не да бъда познат като новия Надал

Карлос Алкарас е считан от мнозина за най-обещаващия млад играч. Испанският гений към момента не е навършил 19 години, само че за сметка на това към този момент разполага с две АТР трофеи и от тази седмица е почетен член на челната 20-ка в международната класация. Почитателите на тениса дефинират Карлос като идващия Рафаел Надал поради сходния жанр на игра и отношение към спорта, само че самият тинейджър показа неотдавна, че сходни съпоставения не му се харесват и се надява хората да престанат с тези си изявления. След триумфа си в Бразилия Алкарас организира малко изявление за списание Men`s Health, в което засегна любопитни тематики, а ето и най-интересното от изявлението му:

" Не усещам, че съм нечий правоприемник. Искам да бъда прочут като Карлос Алкарас, а не като идващия Рафа Надал. Целта ми е хората да научат името ми. Винаги съм вярвал, че най-важно е да си хуманен, без значение от триумфите и парите си. Това мото ми оказва помощ да остана крепко стъпил на земята във всяка една обстановка.

Искам околните и познатите ми да продължат да ме назовават Карлитос, тъй като това постоянно е бил моят прякор. Не искам внезапно да стартират ми споделят Карлос, тъй като съм пораснал или тъй като съм тенисист. Аз съм си детето, което постоянно съм бил. " - приключва Алкарас.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР