Карло Анчелоти сподели на официалната си пресконференция преди мача на

...
Карло Анчелоти сподели на официалната си пресконференция преди мача на
Коментари Харесай

Анчелоти: Реал Мадрид е фаворит за Шампионската лига

Карло Анчелоти показа на формалната си конференция преди мача на Реал Мадрид с Унион Берлин от Шампионската лига, че няма да прави доста ротации в сформира си и разкри, че Кепа ще се завърне на вратата на " белия балет ". 

" Как бихте сравнили Белингам и Кака? Ами, Кака имаше способността да стига доста елементарно до границата на наказателното поле, Джуд също я има, изключително откакто играем без нападател. И двамата са/бяха положителни в своите аспекти на играта ", стартира Анчелоти.

" Кроос, Модрич и Начо са митове, всички ги почитат - те заслужиха правото да решат бъдещето си. Лунин имаше опция да покаже качествата си и го направи. Сега е време за Кепа, той също е страховит вратар. Кепа ще играе на следващия ден "

" Реал Мадрид постоянно е любимец за спечелването на Шампионската лига. Трудно е, несъмнено, само че ние имаме всички качества да се борим и да я спечелим ", добави наставникът на Реал.

Основната ни цел беше да приключим преди всичко в групата и я постигнахме. Искаме да се представим добре и ще се опитаме да спечелим на следващия ден. Не мисля да има доста ротации на следващия ден ”, сподели Анчелоти.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР