Кърджали. Спокойна е обстановката в област Кърджали предвид влошеното време,

...
Кърджали. Спокойна е обстановката в област Кърджали предвид влошеното време,
Коментари Харесай

Николай Чанев, областен управител на Кърджали: Спокойна е обстановката предвид влошеното време, към настоящия момент няма непосредствена опасност за хората

Кърджали. Спокойна е ситуацията в област Кърджали поради влошеното време, към сегашния миг няма непосредствена заплаха за хората. Това сподели за Агенция „ Фокус ” регионален шеф на Кърджали Николай Чанев. Той изясни, че дъждът в региона е с друг интензитет. По-обилни са били превалявания само в община Кирково, където нощес е имало проблеми с електрозахранването. Авариите са били навреме отстранени. „ По-скоро имахме проблем с вятъра – пет или шест паднали дървета, които екипи на пожарната доста бързо отстраниха ”, уточни Чанев.
Той добави, че равнищата на реките и язовирите са нараснали поради метеорологичната конюнктура в региона от през вчерашния ден. Обектите се следят и няма заплаха от преливане. Издадени са заповеди – част от заливните зони са под наблюдаване с изключение на от общинските чиновници и от пожарната за по-голяма сигурност.
Той прикани жителите да са деликатни, по време на пътешестване да се преценяват с времето, само че към сегашния миг няма непосредствена заплаха за жителите на област Кърджали.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР