Караянчева гледаше равнодушно как майките стоят пред парламента. Къде беше,

...
Караянчева гледаше равнодушно как майките стоят пред парламента. Къде беше,
Коментари Харесай

Мая Манолова: Сачева да седне в инвалидна количка и тогава да говори!

Караянчева гледаше равнодушно по какъв начин майките стоят пред Народното събрание. Къде беше, когато желаеха да се внесат техните закони? А Сачева да седне един ден в количка и да види на какво са подложени хората с увреждания. И когато свърши нейната работа има право да приказва. Недостоен е методът, по който наскърбява - ”пехливани ”, ”терористи ”... Това сподели Мая Манолова пред bTV, разяснявайки отношението на шефката на Народно събрание и министърката.
Караянчева забранила моето присъединяване в енергийната комисия. Това се случва за трети път. Председателят на комисията беше обезпокоена от това, по този начин Манолова изясни по какъв начин е попаднала измежду майките на входа на Народното събрание. Има парламентарни правила, съгласно които жители може да вземат участие в работата на комисиите, изясни тя. Не можахме да защитим жителите от високите сметки на парно поради третата възбрана на Караянчева.

Нека Караянчева да не споделя по какъв начин жителите да влизат в Народното събрание. Тя гледа на Народно събрание като на бащиния. Майките са пуснати от една от парламентарните групи. Но вместо срещата да протече в някоя зала, те остават във фоайето. И откакто Караянчева за трети път наруши правилника, тя наруши и Конституцията и закона за НСО, като го употребява като политическа бухалка. Те безусловно извлекоха спокойно протестиращи.

Не съм се договаряла с майките. Срещата с майките беше инцидентна. Те са се уговаряли преди няколко дни. Аз желаех разрешие през вчерашния ден сутринта. Това, което се случи на мен и майките, може да се случи на всеки българин. За мен майките не мислеха да се барикадират. И нито един утринен блок не ги предложения, да опишат, какво е сатанало.

На митинга има разнообразни хора - и партийни и наператийни, и леви, и десни. Аз съм от първия ден на митинга. Била съм, когато ги разгонваше полицията. Била съм в полицейските ръководства. Така Мая Манолова изясни, за какво взе участие в митингите.

Корупцията се е трансформирала в първа политическа мощ в България и по тази причина ще поставим старания да разградим този модел, приключи тя.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР